drumband - Rookies & juniors

Geen blaasinstrument, maar liever de stoere ritmes van de trommel? Niet getreurd! De leerling-tamboers verwelkomen je graag binnen onze vereniging.  De weg naar de "grote" drumband bestaat uit 2 categorieĆ«n.

ROOKIES:

Dit zijn beginnende muzikantjes zonder enige vorm van opleiding of kennis. Ze worden opgeleid om de overstap te maken naar de JUNIORS.

De opleiding wordt verondersteld in een schooljaar te lukken afhankelijk van de leeftijd en progressie.

De repetities gaan door op de 1e en 3e woensdag van de maand van 18u30 tot 19u30 en vangen aan vanaf oktober elk jaar.

Aanvangsleeftijd is vanaf het 2e leerjaar maar kan afwijken.

Ieder nieuw lid start in september tot het concert bij de aspiranten en wordt geƫvalueerd voor overgang.

Instructeur: Miquel Vandenbroucke

JUNIORS:

Dit is onze "JEUGD DRUMBAND".

Zij komen van de ROOKIES en worden verder opgeleid tot de overgang naar de DRUMBAND.

De JUNIORS worden op verschillende activiteiten en optredens ingezet met een beperkt repertoire.

De repetities gaan wekelijks door op donderdag van 19u00 tot 20u00.

De overgang naar de JUNIORS is vanaf het 3e leerjaar en vangt aan na  het concert van de vereniging.

Instructeur: Miquel Vandenbroucke

Voor alle nevenactiviteiten sluiten de leerling-tamboers aan bij de Speelse Notenkermis.