fanfare

Koninklijke Fanfare Vrede & Eendracht Kachtem

•FANFARE•

De fanfare telt op vandaag een 50-tal spelende leden onder de deskundige leiding van Dhr. Wouter Loose.

Over Wouter Loose...

Opleiding:

Wouter Loose werd geboren in 1978 en groeide op in Lichtervelde. Op negenjarige leeftijd leerde hij trombone spelen aan de stedelijke academie voor muziek en woord ‘Adriaan Willaert’ te Roeselare. Na de kunsthumaniora aan het Lemmensinstituut vervolmaakte hij zich op de bastrombone aan de conservatoria van Antwerpen en Rotterdam, respectievelijk bij Ben Haemhouts en Ben Van Dijk. Hij volgde masterclass bij Ian Bousfield, Michel Tilkin en Christian Lindberg.

Als spelend lid:

• Groot Harmonieorkest van de Gidsen (bastrombone)
  • Koninklijke Muziekkapel van de Marine (bastrombone) - heden
  • Brassband Metropole
  • Festival Brass Band
  • Brassband Midden-Brabant
  • Brassband Willebroek
  • I Solisti del Vento - heden
  • Bigband Mucho Gusto - heden
  • New Brass Directions - heden

Ervaring als dirigent:

• Fanfare Sint-Cécilia - Vichte
  • Koninklijke Harmonie de Burgersgilde - Lichtervelde
  • Brass Band Leieland sinds 2007 - heden

De repetities van de fanfare gaan door op zaterdagavond van 17u30 tot 19u30.

Na de repetitie wordt de bar geopend waar muzikanten en sympathisanten welkom zijn om bij een drankje en een deuntje gezellig na te kaarten.

Naast de wekelijkse repetities worden op regelmatige tijdstippen staprepetities georganiseerd onder leiding van tamboer-majoor Johan Claeys. Zowel stapoptredens als concertuitvoeringen behoren tot ons repertoire.